NT-Bags


NT-Bags on matkalaukkuihin erikoistunut laukkuliike. NT-Bags:n perinteet ulottuvat aina v. 1956, jolloin Savonlinnaan perustettiin Savonlinnan Nahkatavara. Omistajien vankka kokemus ja näkemys suomalaisesta laukkukaupasta edesauttaa tarjoamaan kuluttajille uusia ja mielenkiintoisia tuotteita, pyrimme aina olemaan alamme edelläkävijöitä. Toiminnan perustana ovat laadukkaat tuotteet, kilpailukykyiset hinnat, laajat valikoimat sekä asiantunteva ja palveleva henkilöstö.

Tuotevalikoima kattaa monipuolisesti tunnetut ja laadukkaat matkalaukku- ja laukkumerkit, reput, lompakot, käsineet, salkut, tietokonelaukut , matkustustarvikkeet , sateenvarjot, ostoskassit ja -kärryt sekä vyöt.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm.
Samsonite, American Tourister, Delsey, Roncato, Eriksson, Hedgren, Kipling, Chesterfield, Victorinox, Troop, Cavalier, Virgo, Sajaco, Puccini, Marina Galanti, PGN, Tamaris, Esprit, Mutka, Andersen, Secrid, Roka, Herchel.

Palvelemme Finnairin lentovahinkoasioissa. Meillä on korjauspalvelu seuraavien merkkien matkalaukuille: Samsonite, American Tourister, Cavalier, Roncato, Victorinox.

NT-Bags myymälä sijaitsee Kampin Kauppakeskuksessa, 2.krs, Helsingissä.